Na de drukbezette activiteiten van vorige maanden (algemene vergadering, beachrun, fietstocht, openingsvergadering,…) staat een nieuwe op ons te wachten.  Op 3 oktober, om 20u00 nodigen wij u graag uit in De Kroon (Esen) op onze eerste ‘officiële’ ledenvergadering.  En het wordt niet zomaar eentje, wij krijgen namelijk bezoek van een West-Vlaamse topref, Tom Ottevaere.

Iedereen kent de 32-jarige Tom ondertussen wel. Hij maakte enkele weken geleden zijn debuut in 1ste nationale met de wedstrijd tussen Cercle Brugge – RAEC Mons, wat hij schitterend deed. Vijftien jaar eerder begon hij zijn scheidsrechterscarrière op de velden van Marke waar hij de miniemen match tegen Bissegem leidde. In het seizoen 2003-2004 mocht hij zijn promotie naar hogere afdeling vieren. Zo ging het gestaag naar de top: in 2004 floot hij de wedstrijd Lovendegem – Gistel (4de), in 2007 volgde zijn debuut in derde met de match tussen Londerzeel en Torhout. Met Tubeke – Luik volgende 2 jaar later zijn debuut in 2de nationale, en tot slot de wedstrijd in onze hoogste klasse.

De rest zal Tom u zeker en vast zelf vertellen. U ziet, het oogt de moeite om te komen. We hopen u in grote getale te verwelkomen, net zoals vorige activiteiten.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN: