Lange revalidatie voor Carl Degraeve

Ons trouw lid Carl Degraeve is al een heel seizoen wat aan het sukkelen met zijn knie, en wat gevreesd werd kwam ook realiteit. Carl DegraeveDe knie moest vervangen worden en dat gebeurde intussen al een tweetal weken geleden in het Ieperse ziekenhuis. Wel met enige vertraging, want een ontsteking op de knie zorgde ervoor dat de operatie diende uitgesteld te worden…
Toen de ingreep eind februari uiteindelijk toch kon doorgaan, mocht Carl na een vijftal dagen het Jan Yperman verlaten met een splinternieuwe knie. Thuis wacht hem nu een zeker drie maanden lange revalidatie met dagelijkse kiné. Slechte nachten van de pijn, en heel veel ijs horen er uiteraard ook bij. Zijn grote hobby uitoefenen en dus de vele matchen assisteren zit er dit seizoen helaas niet meer in.
Carl zal werken naar volgend seizoen toe en hoopt in juli terug te kunnen beginnen lopen om tegen de testen weer helemaal top te zijn. Intussen zal hij proberen zijn zoon Nordin te volgen en te coachen.

We wensen Carl een uitstekende revalidatie, en hopen hem na de broodnodige rust terug te ontmoeten op onze wekelijkse woensdagavondtrainingen.

(Tekst Niek)

Wij danken volgende sponsor voor de jaarlijkse steun:

't Valentientje

3 Reacties

 1. Voorzitter

  06/03/2016 op 13:26

  Veel beterschap en revalideer goed !

 2. Martial Clabau

  06/03/2016 op 17:38

  Carl,

  Van harte beterschap!

  Groetjes, Martial

 3. Daniel Knockaert

  08/03/2016 op 17:08

  Carl,

  we wensen je veel beterschap en veel moed tijdens de revalidatie.

  Mvg,
  Daniel & Frida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram