Graag nodigen we jullie uit op onze ledenvergadering van maandag 24 februari. Deze gaat door in OC Zonnestraal (Joe Englishstraat Diksmuide) en gaat van start om 20u. Naast het vaste gedeelte komt ook nog een andere genodigde een woordje tot u richten namelijk onze “kersverse” voorzitter van het BA West-Vlaanderen.

Pascal Engels is ondertussen al helemaal ingewerkt in zijn nieuwe positie en werkte ook een beleidsplan en een visie over de toekomst van de arbitrage uit. Niemand is beter geplaatst dan hemzelf om dit te komen toelichten. Dit geeft aan onze leden natuurlijk een unieke kans om de voorzitter te attenderen op bekommernissen of om antwoorden te bekomen op prangende vragen. Het belooft dus alvast een spannende en interessante avond te worden.

Wie nog niet overtuigd mocht zijn om zijn of haar maandagavond in Diksmuide te spenderen kan nog rekenen op een extra motivatie. Ieder lid kan rekenen op het nieuwjaarscadeau, die hij of zij nog tegoed had van onze nieuwjaarsreceptie.

Hopelijk kunnen we talrijk onze BA voorzitter ontvangen en kunnen we bewijzen dat “kleine” vriendenkringen toch niet zo klein blijken te zijn. Alvast tot maandag!