Ook in februari organiseert uw trouwe vriendenkring terug een ledenvergadering met een cursus moment. Dit gaat door op maandag 26 februari in het OC Zonnestraal in Diksmuide Joe Englishstraat. Er is parking in de straat t.h.v. nummer 1.
De vergadering start stipt om 20u.
Deze vergadering starten we met de verplichte cursus die gaat over High Potential Refereeing (hoe neem ik logische beslissingen, wat is safe refereeing …) en Decision making (wat zijn de voorwaarden om een juiste beslissing te nemen). Alles wat een boeiende cursus zou moeten hebben aangevuld met filmpjes om het ons duidelijk te maken.
Na de cursus is er een korte pauze en daarna starten we met het traditioneel gedeelte van onze ledenvergadering. We zetten onze winnaar van pronostiek 5 even in de belangstelling en daarna is er nog de Miniquiz van de spelregels. Afsluiten doen we aan de bar waar we nog eens kunnen discussiƫren over de cursus, over de pronostiek of over de moeilijkheid van de vragen van de miniquiz kortom kunnen we nog een gezellige babbel slaan.
WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:
Advertentie 1