Ledenvergadering op 23/09

Zoals u al eerder kon lezen op onze website hebben we op maandag 23 september onze eerste echte ledenvergadering in De Kroon (Esen) om 20u. Er zijn drie redenen waarom u zeker zou moeten komen.

Reden 1

Onze eerste vergadering is traditiegetrouw onze statutaire vergadering. Dit houdt in dat er info wordt gegeven over de vriendenkring, het bestuur, de financiële zaken

Daarnaast wordt er iedere vergadering gezorgd voor een boeiende gastspreker. Ditmaal zijn er geen 1,2 of 3 gastsprekers maar 4. Voor de gelegenheid werden 4 leden van het Provinciaal Committee uitgenodigd. Dit zijn de mensen die je ziet wanneer je in Brugge moet verschijnen voor de spreekwoordelijke ‘groene tafel’.

Bedoeling is dat er een  zitting van het PC wordt gesimuleerd (met spelers, secretaris, …), zo krijgt iedereen zicht op de werking van het PC en het belang van een goedgeschreven en gedetailleerd scheidsrechtersverslag.

Reden 2

Voor de mensen die hun scheidsrechterskaart niet konden afhalen op de provinciale vergadering biedt de vriendenkring op de ledenvergadering een unieke kans. Je kan deze afhalen maar daarvoor moet je wel binnen de volgende twee voorwaarden vallen:

  • 1. Aanwezig zijn op de vergadering
  • 2. Lidgeld moet betaald zijn

Reden 3

Er zal een korte inleiding worden gegeven over het digitale wedstrijdblad, zeker voor de mensen (/jeugdscheidsrechters) die dit nog niet hebben gezien is dit zeer nuttig. De mensen die aanwezig waren op de vergadering om deze inleiding te volgen moeten ook verplicht aan het PSC worden doorgegeven.

U ziet het een druk maar mooi programma.
We verwachten u zo talrijk mogelijk.
Tot dan

Robin Lefever

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

1 Reactie

  1. Hallo iedereen,

    Graag massale opkomst op deze ledenvergadering. Het is écht interessant om zo een PC zitting te simuleren. Enne bovendien zie je nog eens je collega’s, krijg je een drankje aangeboden en kan je je scheidskaart afhalen (mits lidgeld betaald).

    Tot maandag !

    Vz. Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram