Ledenvergadering op 28/09

Zoals u al eerder kon lezen op onze website hebben we op maandag 28 september onze eerste echte ledenvergadering in De Kroon (Esen) om 20u. Er zijn drie redenen waarom u zeker zou moeten komen.

Reden 1

Onze eerste vergadering is traditiegetrouw onze statutaire vergadering. Dit houdt in dat er info wordt gegeven over de vriendenkring, het bestuur, de financiële zaken…

Daarnaast wordt er iedere vergadering gezorgd voor een boeiende gastspreker. Ditmaal is het opnieuw een topper. Tim Pots komt ons allicht heel wat meer vertellen over zijn schitterende carrière tot nu toe.

naamloos

Reden 2

Voor de mensen die hun scheidsrechterskaart niet konden afhalen op de provinciale vergadering biedt de vriendenkring op de ledenvergadering een unieke kans. Je kan deze afhalen maar daarvoor moet je wel binnen de volgende twee voorwaarden vallen:

• Aanwezig zijn op de vergadering
• Lidgeld moet betaald zijn

Plaats hiervoor een reactie tegen ten laatste 25/09 om 16u, op dit bericht. Aanvragen nadien kunnen niet gegarandeerd worden.

Reden 3

Er worden twee mensen geëerd, namelijk Luc Vanthournout en JP Vercruysse. Zij worden in de bloemetjes gezet voor hun jarenlange inzet voor onze vriendenkring.

U ziet het een druk maar mooi programma.
We verwachten u zo talrijk mogelijk.
Tot dan

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Roma

2 Reacties

 1. Voorzitter

  23/09/2015 op 17:23

  Ik zal aanwezig zijn

  Vz.Bart

 2. Ludovic vanden bussche

  26/09/2015 op 11:55

  Ik zal ook aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram