Vandaag zijn we 1 juli 2023. De dag waarop het nieuwe seizoen officieel van start gaat. Traditioneel ook het moment om het lidmaatschap van je favoriete vriendenkring te verlengen. Door het betalen van je lidgeld blijf je op de hoogte van alle scheidsrechtersbelangen en kan je actief deelnemen aan alle activiteiten door onze Vriendenkring georganiseerd.
 
Tijdens de verschillende activiteiten (openingsetentje, kerstmarkt, bedrijfsbezoek, fietstocht …) zorgen we voor een kleine tussenkomst, zodat iedereen ten volle kan genieten van zijn of haar voetbalseizoen!
 
Dit seizoen bedraagt het lidgeld € 30,00. We vragen dan ook vriendelijk dit bedrag over te schrijven op ons gekende rekeningnummer BE 21 2800 2716 6303.
 
Bij vele ziekenfondsen kan je nu een deel van je lidgeld terugvorderen, ongeacht uw leeftijd. Door een formulier te downloaden op de website van je ziekenfonds, het in te vullen en af te geven aan voorzitter Harley voor de nodige bewijzen (stempel en handtekening), bekom je dit seizoen een compensatie op uw lidgeld. Doen zou ik zeggen.
 
Hulp nodig? Contacteer iemand van het bestuur. Wij helpen graag!