Luc Coulier maanden out door zware kwetsuur

Wie regelmatig de aanduidingen van onze leden eens bekijkt, zal merken dat er bij ons lid Luc Coulier al geruime tijd “geen aanduidigen” te lezen staat. Al enkele maanden is Luc Coulier, onze oudste maar misschien wel fysiek sterkste ref uit “klimmen en dalen”, aan het sukkelen met enorme pijn in de knie. Verschillende bezoeken aan sportdokters brachten met zich mee dat Luc eens “in de scan” zou moeten om de oorzaak echt te ontdekken? Wat gevreesd werd, was realiteit: ons trainingsbeest Luc zit met een gescheurde meniscus. Meteen werd alle lopen voor hem verboden en werd beslist dat een operatie onvermijdelijk is. Omdat Luc zelfstandige vloerlegger van beroep is, kan de operatie pas doorgaan tijdens het bouwverlof in juli. Na de medische ingreep zijn immers enkele weken rust aanbevolen, en zo verliest hij weinig tot geen werkdagen.
Al enkele weken zien we Luc nu minder op onze wekelijkse woensdagavond-training. Fietsen is het enige sportieve wat hij voorlopig nog mag doen. Door de zware kwetsuur komt Luc Coulier ook niet aan zijn aantal vereiste nazichten, waardoor de evaluatie misschien minder positief zal uitvallen… Maar we kennen Luc allen als een doorzetter, en we hopen dat hij in augustus opnieuw wekelijks met ons komt trainen, en zo terug zijn sterke fysiek opbouwt voor het leiden van wedstrijden! Veel moed Lucje, en uw ganse Vriendenkring staat achter je!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:
Tuur Djès Beauvoorde

5 Reacties

 1. Teerlynck Bart

  26/04/2011 op 21:44

  Hei Luc,

  Je komt er wel weer door en met jouw karakter sta je direct weer op scherp.

  Dus niet opgeven is de boodschap en ga maar vlug onder het mes.

  Je kan ook nog altijd de after-training meepikken af en toe, zo blijf je wat in de sfeer.

  Groetjes,

  Bart

 2. Knockaert Daniel

  27/04/2011 op 17:35

  Luc,

  ik weet wat een periode niet kunnen sporten voor jou betekent. Daarom wens ik je veel moed in afwachting van een geslaagde operatie. Na enkele weken recuperatie zal je er opnieuw wel staan in augustus.

  groetjes,
  Daniel

 3. Kurt Notredame

  03/05/2011 op 12:23

  Luc,
  Ik lees dit nu pas maar wil je wel een hart onder de riem steken. Hopelijk ben je snel terug fit. Verzorg je goed want refs als jij zijn dun gezaaid!
  grts Kurt

 4. Monteyne Robert

  11/05/2011 op 11:17

  Luc,

  Weet wat het is aan de kant te moeten staan.
  Wens je veel moed, met uw karacter zal je wel terugkomen, wens je een spoedig herstel toe.

  Monteyne Robert

 5. pauwels joan

  14/05/2011 op 07:26

  luc,
  ik weet als geen betere om gekwetst te zijn , daarom veel sterkte en dat je er vlug terug kan staan.

  grts Joan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram