Maandag 18/04 aanstaande vergadering te Esen

Het voetbalseizoen loopt stilletjes aan ten einde. Nog slechts 2 competitiewedstrijden te gaan, en dan is alweer een spannend seizoen voorbijgevlogen. Ook Refswestkust maakt zich op om met welverdiende cong├ę te gaan. Zo is er maandag 18 april aanstaande om 20 uur te Esen de laatste algemene vergadering van het seizoen vergadering. Op deze vergadering nodigen we graag ook alle partners uit! Er zijn de maandelijkse vaste puntjes, maar deze keer nodigen we geen specifieke arbitrage-gastspreker uit. We gaan maandag aanstaande de wijntoer op… Via onze voorzitter Bart konden we wijnkenner dhr. Eddy Ponjaert uitnodigen. Hij zal ons iets trachten bij te brengen over wijn, met het accent op de Bordeauxstreek. Het is absoluut geen commercionele act, en er zal dan ook geen mogelijkheid zijn tot aankoop! De bedoeling is dat de aanwezigen op het einde van de avond misschien wel het verschil kennen tussen een Cabarnet Sauvignon en een Merlot. En wie weet dat zij die er echt niks van kennen wel het verschil zien tussen een witte en rode wijn…
Ook wat er allemaal op het wijnetiket staat, zou ons tot in het detail uitgelegd worden.
U ziet het… Een interessante avond voor wie wel eens een glaasje wijn lust, maar er eigenlijk te weinig over weet. En eens iets anders dan alleen maar kletsen over het scheidsrechter-zijn. Allen van harte welkom, samen met uw partner!
Nog dit… Dhr. Eddy Ponjaert is ook in het sportmilieu een gekend figuur. Sinds jaar en dag is hij al de hoofdcoach van basketbalclub BBC Koksijde.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:
Sven Trienpont Alveringem

1 Reactie

 1. Teerlynck Bart

  13/04/2011 op 03:39

  Beste leden,

  Graag een seintje aan onze secretaris NIEK PIETERS of u al dan niet kan aanwezig zijn.
  Kwestie van voldoende wijnglazen, wijn, brood, spuugemmertjes enz.. te voorzien.

  Het komt uiteraard niet op een aantal leden, dus de laat-beslissers, steeds welkom !!

  Alvast dank.

  Voorzitter Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram