Op maandag 28 maart is er om 20 uur opnieuw de maandelijkse vergadering. De voorlaatste van het voetbalseizoen 2010-2011. We nodigen u dan ook graag uit om 20 uur stipt te Veurne, kantine atletiekpiste Noordstraat te Veurne.
We nodigen deze keer een speciaal iemand uit naar Veurne. PSC-directielid dhr. Edgard Mouton is aan zijn laatste ronde bezig, en Refswestkust wilde hij zeker niet links laten liggen. Edgard gaat immers na dit seizoen met “pensioen” bij het PSC. Allen kennen we dhr. Mouton als de persoon die de aanduidingen voor de jeugd doet. Eveneens is hij de verantwoordelijke voor de jeugdscheidsrechters. Iemand die laattijdig dient af te zeggen, komt steeds bij dhr. Mouton terecht.

In zijn laatste ronde vertelt hij zijn ervaringen met de jeugdscheidsrechters, en krijgen we een kijk op wat er gebeurt na het “Edgard-Mouton-tijdperk”.
Zeker de moeite waard om naar onze vergadering te komen, dit eveneens uit een morele respect voor wat dhr. Edgard Mouton allemaal betekende voor de West-Vlaamse arbitrage, zowel voor de jeugdscheidsrechters als de refs van “klimmen en dalen”. We verwachten u maandag te Veurne!!!
Naast onze boeiende gast is er verder het traditionele PSC-woordje door Albert Roets en een woordje van onze eigen Vriendenkringvoorzitter Bart Teerlynck. En er staat zoals gewoonlijk al een drankje geschonken door de Vriendenkring klaar, dit uit dank voor uw talrijke opkomst.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: