Op maandag 29 april is er om 20 uur opnieuw de maandelijkse vergadering, dit in ons lokaal feestzaal de Kroon te Esen. De laatste van het voetbalseizoen 2012-2013.
We nodigen deze keer geen gastspreker uit, maar ons jongste bestuurslid Robin Lefever zorgt opnieuw voor een interessante quiz, met niet alleen reglementen maar allerlei vragen over voetbal, arbitrage en misschien wel sport en actualiteit in het algemeen. Na de leuke avond vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven.
We verwachten u maandag te Esen voor een amusante en boeiende avond, volledig voorbereidt door onze quizmaster Robin!!! Hij stak er enorm veel werk in, dus uw aanwezigheid wordt ten zeerste op prijs gesteld!
Naast deze quiz is er verder het traditionele PSC-woordje door Albert Roets en een woordje van onze eigen Vriendenkringvoorzitter Bart Teerlynck. En hij zal veel en mooi nieuws te vertellen hebben! En er staat zoals gewoonlijk al een drankje geschonken door de Vriendenkring klaar, dit uit dank voor uw talrijke opkomst.
Bestuursvergadering is er eveneens, dit om 18u45.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN: