matthysU wordt vriendelijk uitgenodigd tot het bijwonen van onze derde maandelijkse vergadering van het seizoen op MAANDAG 23 november 2009 om 20.00 u. STIPT in ons lokaal “Feestzaal” de Kroon te Esen.
Onze tweede gastspreker van het seizoen wordt een echte topper. We konden onze PSC-voorzitter Luc Matthys warm maken om naar Esen af te zakken. Dus een vergadering waar ook u aanwezig moet zijn.
Iedereen kent onze PSC-voorzitter wellicht wel, maar wist u het volgende?
“Ik ben begonnen als scheidsrechter in 1970. In het seizoen 1980/81 promoveerde ik naar hogere afdeling. Gefloten tot in tweede nationale. In het seizoen 1991/92 werd ik assistent-scheidsrechter en vanaf januari 1992 behoorde ik tot de FIFA assistenten, dit tot 1996. Als assistent stond ik de volledige periode op nummer één. Ik genoot van verschillende europese wedstrijden (35 stuks ongeveer). Ook enkele mooie tornooien behoren tot mijn palmares: Olympische Spelen in Barcelona 1992, WK in Amerika in 1994. De twee hoogtepunten Europees waren de halve finale van de Champions League op 15 maart 1995 tussen Benfica – AC Milan en de finale UEFA beker: terugwedstrijd tussen Juventus en Parma. Eén maal vlagde ik ook de finale van de beker van België in 1996.
In 1996 werd ik lid van de centrale scheidsrechterscommissie als verantwoordelijke voor de nederlandstalige groep assistenten. De laatste drie jaar was ik ook provincieverantwoordelijke. In 2005 werd ik voorzitter PSC West-Vlaanderen tot op heden.”

Naast onze boeiende gastspreker is er verder het traditionele pronostieknieuws, de puntjes van de PSC en een woordje van onze eigen Vriendenkringvoorzitter Bart Teerlynck. Kortom, een interessante avond waar u vast en zeker iets bij zult leren.
Er is vooraf bestuursvergadering om 18.30 uur.
Tot volgende maandag om 20 uur te Esen.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: