U wordt vriendelijk uitgenodigd tot het bijwonen van onze tweede maandelijkse vergadering van het seizoen op MAANDAG 26 oktober 2009 om 20.00 u. STIPT in ons lokaal op de atletiekpiste te Veurne. Het bestuur streeft ernaar om niet elke vergadering een gastspreker te verwelkomen, maar onze bijeenkomsten ook eens anders in te vullen. Daarom beslisten we om slechts 4x per seizoen u een boeiende spreekbeurt aan te bieden. En deze keer is het zover.
Wie we als gastspreker verwelkomen, leest u eerstdaags op deze website. Onze voorzitter Bart Teerlynck werkt momenteel druk aan een nieuwe uitgave van ons tijdschrift “Vriendschap”. Deze verschijnt eerstdaags hier op deze pagina. Maar één tip van de sluier, mannen… refs van eerste ploegen en jeugdrefs… wees op post op maandag 26 oktober.
Naast de gastspreker is er verder het traditionele pronostieknieuws, de puntjes van de PSC en een woordje van onze eigen Vriendenkringvoorzitter Bart Teerlynck. Kortom, een interessante avond waar u vast en zeker iets bij zult leren.
Er is vooraf GEEN bestuursvergadering.
Tot volgende maandag om 20 uur te Veurne.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
KBC Verzekeringen De Panne