Manu Deblauwe stopt

De afgelopen weken kregen we spijtig nieuws binnen van 1 onze jonge talenten. Manu Deblauwe besliste namelijk om met onmiddellijke ingang te stoppen als scheidsrechter. Manu begon in 2017 met arbitreren en al snel bleek dat hij talent had. Niet veel later mocht hij naar de beloften waar hij al snel opgemerkt werd en niet veel later mocht debuteren in 4de provinciale. Helaas heeft de corona onderbreking er voor gezorgd dat de passie een beetje weg was en in combinatie met een blessure zorgde dit er voor dat hij besliste om er mee te stoppen. Enorm jammer dat we een jong talent zien stoppen want Manu was er altijd graag bij. We bedanken hem van harte voor de vele leuke momenten en wie weet kriebelt het toch binnenkort om er terug aan te beginnen. Veel succes in alles wat je onderneemt en hopelijk tot snel!

2 Reacties

  1. Hallo Manu, dit is spijtig nieuws šŸ™ Wie weet misschien na je blessure en studies komt de ‘goesting’ terug. Want je was goe bezig !! Groetjes, Bart

  2. Vandenbroucke Rik

    16/11/2021 op 18:19

    Hey Manu Ik heb je van in begin ervaren als een gedreven toffe gast, je had het arbitreren vlug onder de knie en je motiveerde anderen Ik wens je succes in je studies en al wat je onderneemt Spijtig ja ,sneu een heel goeie jonge ref te verliezen ,maar je weet nooit !!
    Ciao Rik Vandenbroucke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram