Massale Refswestkust-opkomst op Beachrun Koksijde

Vorige woensdag liepen we op de Nieuwpoortse atletiekpiste de fysieke testen. Onder natte omstandigheden maar met veel zuurstof in de lucht slaagde iedereen in zijn testen. Sommigen liepen zelfs meer dan moest, om zo zeker te zijn van een reserve…
Ook de week daarvoor waren we niet op onze vaste looplocatie te Veurne. Op woensdag 27 juli was er de jaarlijkse Beachrun te Koksijde. Heel wat van onze leden hielden er zich aan om ook dit jaar mee te lopen. Precies 1002 lopers deden mee. Niet te warm, niet te koud, niet te veel wind, dus ideaal om vanuit St. idesbald op het strand tot in Koksijde (5km) of Oostduinkerke (10km) te lopen, en terug naar de aankomst in St. Idesbald. Refswestkust was toch goed voor 1,29% van de deelnemers, want maar liefst 13 leden namen deel. Sam Decroo, Niek Pieters, Daniël Provoost en Kjartan Teerlynck liepen met brio de 10 km. Martial Clabau, Olivier Gilis, Daniël Knockaert, Nicky en Sarah Masscheleyn, Kurt Notredame, Theo Pieters, Michel Rys en erevoorzitter Dirk Vanhoutte liepen vlotjes de 5 km.
Voorzitter Bart Teerlynck zorgde voor de perfecte water-bevoorrading op het draaipunt te Koksijde. Luc Coulier, die niet mag lopen een operatie, kwam ons aanmoedigen ter plaatse.
De uitslagen van onze leden vindt u door hier te klikken.
Proficiat aan alle 13 Refswestkust-deelnemers, die volgens de officiële uitslagen allemaal op 1 januari 1974 geboren zijn. Bij de eerste uitslagen stond dat onze ondervoorzitter Michel Rys meer dan 3 uur liep over de 5km, maar intussen is deze fout al rechtgezet. Toch konden we eens goed lachen met onze Michel… Nadien werd onze goede prestatie beklonken in de tennis te Koksijde, waar we dankzij Luc Coulier ons ook eerst konden douchen.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:
de groene hoek

1 reactie

  1. Dirk Vanhoutte

    09/08/2011 op 21:08

    Graag een heel hartelijk woordje van dank aan IEDEREEN van de Vriendenkring die heeft ingestaan voor oa de vlotte manier van inschrijven, het prima uitdelen van de borstnummers, de foto’s, de douchemogelijkheid enz…!!!!!!!!!! Het was een héél tof initiatief om hieraan deel te nemen. En de ‘na-douche’ was super gezellig. De afwezigen hadden ongelijk. Voor 2012 met z’n ALLEN daarheen.
    Erevoorzitter
    Dirk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram