Mededeling bestuur S.V.D.V.W.

Op vraag van voorzitter Bart Teerlynck publiceren we volgende mededeling nav een speciale bestuursvergadering van maandag 29 mei.

Beste leden,

Deze week werd er een speciale bestuursvergadering gehouden met het oog op volgend seizoen. Daar ik zelf na 10 jaar voorzitter een stap op zij doe, net zoals onze ondervoorzitter Michel Rys en onze penningmeester Daniel Knockaert, waren we op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Uit de 2 kandidaten werd Olivier Gilis naar voor geschoven als VOORZITTER. Danny Declerck wordt onze nieuwe ONDERVOORZITTER.

Jullie begrijpen dus dat er een aantal vacatures zijn in het bestuur zoals penningmeester, secretaris, “feestleider” en andere helpende handen. Maar we kregen reeds 3 nieuwe kandidaturen binnen die goedgekeurd werden in het bestuur en die zullen bekrachtigd worden op de Algemene Ledenvergadering dd. September e.k.. We verwelkomen dus graag Sam Decroo, Sarah Mostrey en Harley Déopère in het bestuur.

Wij blijven uiteraard actieve leden van onze vriendenkring REFSWESTKUST en doen er alles aan om de nieuwe voorzitter en ondervoorzitter, de toekomstige secretaris en penningmeester met onze raad en daad bij te staan. Deze nieuwe jonge bestuursploeg straalt in ieder geval heel veel enthousiasme, energie en vernieuwing uit.

Succes ! Uw voorzitter – t.e.m. 30 juni 2017 – Bart

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

1 Reactie

  1. Martial Clabau

    05/06/2017 op 07:57

    Aan de nieuwe jonge bestuursploeg veel moed met jullie engagement voor de vriendenkring RefsWestkust. Ik wens jullie veel succes toe.

    Groeten, Martial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram