Enkele dagen geleden kreeg u allen deze mail in je mailbox:

Beste leden,

Na een schitterend voetbaljaar met enkele mooie resultaten voor onze Rode Duivels kijken we al vooruit naar de volgende wedstrijd(en). Op woensdag 06 februari spelen we vriendschappelijk tegen Slovakije in het mooie stadion en veld van Club Brugge. Op 26 maart gaat het dan weer om de knikkers met de volgende kwalificatiewedstrijd tegen Macedoniƫ (in Brussel).

Door enkele problemen met de ticketverkoop in de voorbije wedstrijd is het jammergenoeg niet meer mogelijk om grote hoeveelheden kaarten aan te vragen. Dus moet dit zelfstandig gebeuren.

Hoe doe je dit?

A) VOOR DE MENSEN DIE AL EERDER MEEGINGEN

Deze krijgen twee mails met hun scheidsrechterskaart ingevoegd. De mail zal kant en klaar zijn, dus hoef je dit enkel door te sturen naar urbsfa.kbvb@footbel.com

B) VOOR DE MENSEN DIE NOG NIET MEEGINGEN

Je schrijft een mail met de boodschap dat je graag aanwezig zou zijn tijdens de wedstrijd BELGIE – (SLOVAKIJE/MACEDONIE). Bijgevoegd in de mail steek je een scan van je scheidsrechterskaart. Dit alles stuur je door naar: urbsfa.kbvb@footbel.com

Wanneer je besluit om mee te gaan en een kaart aan te vragen, gelieve mij ook op de hoogte te brengen. Zo kan ik vervoer regelen om naar Brugge of Brussel te rijden.

Bij verdere vragen kan je altijd bij mij terecht.

Vriendelijke groeten
Robin

We hopen op uw talrijke aanwezigheid om de Rode Duivels naar de overwinning te schreeuwen.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN