Morgen de jaarlijkse testen

Morgenvoormiddag en -namiddag is het weer zover: de jaarlijkse fysische en theoretische testen voor de scheidsrechters en assistent-scheidsrechters van “klimmen en dalen”. Onder een brandende zon en een loodzware hitte werkten we woensdag op onze wekelijkse training de generale repetitie af. We waren slechts met 8 om te trainen. Iedereen zag enorm af door de hitte maar zette door, en met een gerust gevoel kunnen we zaterdag naar Brugge trekken om de “echte” testen af te leggen. Fysisch zullen er weinig tot geen problemen zijn… Met dank aan onze trainer Daniël Provoost.
Theorie is ook een jaarlijkse kwelling, en de meesten zijn al goed bezig met de diverse cursussen in te studeren. Wie zichzelf eens wilt testen, kan dat door hier te klikken. U vindt er 150 examenvragen, en kan de cursus kandidaat-scheidsrechter nog eens lezen.
Veel succes aan al onze ref die morgen testen zullen afleggen! Volgende week leest u op deze website de resultaten. Pssst, vergeet niet dat we lopen in onze gele REFSWESTKUST.be-outfit.
Nog één opvallend feit. Onze assistent Koen Neirinck legt zaterdagnamiddag voor de eerste keer zijn testen als assistent 1e provinciale af. Hij kwam al enkele weken fel trainen. Vorige woensdag reed hij vanuit zijn woonplaats Leuven 2 uur naar Veurne om te trainen, en daarna nog eens 3 uurtjes in de zomerfille om ’s anderdaags weer tijdig op zijn werk te zijn. Dus vijf uurtjes in de wagen om de testen eens af te leggen. Maar Koen is er klaar voor en heeft een gerust gevoel! Succes!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Rama Veurne

1 Reactie

  1. jean pierre vercruysse

    24/08/2009 op 15:53

    proficiat aan allen die geslaagd zijn , voor de gekwetsten een spoedig herstel en voor de mensen die hun theorie moeten herdoen veel succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram