Twee leden fluiten dit weekend trapje hoger!

Na twee à drie weekends zonder provinciaal voetbal, kan er nu zaterdag en zondag opnieuw naar hartenlust gevoetbald en gefloten worden. Enkele weken geleden las u op deze pagina dat drie leden een perfect eerste deel van het voetbalseizoen kenden en na Nieuwjaar dus een trapje hoger mochten fluiten. Ondertussen doorstonden ze ook met glans de opgelegde fysieke testen en konden de aanduidingen gebeuren.

Vandaag zaterdag 18 februari fluit ons bestuurslid Franky Deprez sinds lange tijd opnieuw een wedstrijd in 3e provinciale. Franky kende enkele jaren geleden een enorm zware kwetsuur, en van fluiten zou toen nooit nog iets van in huis komen. Maar na diverse operaties kreeg Franky de vechtlust terug en kon hij aan het begin van dit voetbalseizoen opnieuw zijn kans wagen in 4e provinciale. Dit liep van een leien dakje, en daarmee mag Franky vanaf vandaag opnieuw fluiten in de reeks waar hij zoveel jaren geleden thuis hoorde. Veel succes vanavond, Franky! We wensen u het allerbeste toe en dat u nog vele jaren deze schitterende hobby in “klimmen en dalen” kunt blijven uitoefenen!

ZA 18/02 19:00 III PROV. A FC PASSENDALE(06893) – TSC PROVEN(08406)
TERR:CMP: FC PASSENDALE(GR 4) – TERR.1
REF:DEPREZ FRANKY(6)

Morgen zondag 19 februari fluit ons jong en ambitieus lid Sam Decroo zijn allereerste wedstrijd in “klimmen en dalen”, en mag hij bijzonder fier zijn met zijn mooie aanduiding. De week erna is het alweer “bingo” met zijn tweede aanduiding 4de provinciale. Sam mocht aan het begin van dit seizoen aantreden in de beroemde cursus 5, waar al vele beloftevolle scheidsrechters gevormd werden. Hij kende schitterende nazichten in de eerste seizoenshelft en niemand kon Sam dan ook beletten om de grote stap te zetten naar de eerste elftallen. Morgen is het dan eindelijk zover! We wensen Sam bijzonder veel succes, en mag het de start zijn van een spetterende carrière in het eerste-ploegen-voetbal!

ZO 19/02 15:00 IV PROV. C WS ZARREN(08411) – K. FC MARKE(02255)
TERR:CMP: WS ZARREN(GR 1) – TERR.1
REF:DECROO SAM(6)

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

4 Reacties

 1. wij duimen voor beide collega’s
  Roland

 2. Veel succes Francky en Sam!

 3. Bart Teerlynck

  18/02/2012 op 21:12

  Sam, Franky, véél succes dit weekend.

  Sportieve groetjes

  Bat

 4. Succes aan beide refs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram