Nationale testen met wisselend succes

In tegenstelling tot de provinciale testen vinden deze in nationale al veel eerder plaats. Edwin die uitkomt in betaald voetbal moest midden Juli dus al vol aan de bak. De theorie leverde geen enkel probleem op, maar in broeierige omstandige kende Edwin fysiek echter pech. Na het vierde van de zes totaal af te leggen spurtjes viel hij met een zware spierscheur geblesseerd uit. Edwin moet nu enkele weken rusten en revalideren, we wensen hem hierbij veel succes en duimen voor de herkansingen op 8 september.

Robin moest dit weekend naar Leuven afzakken om er te testen. De fysieke proeven, ook in zware omstandigheden door de hitte, verliepen echter vlot. Nieuw was dat de opwarming werd geleid door onze ere-voorzitter Dirk Vanhoutte, zoals jullie in eerder bericht al vernamen de fysical coach van groep Aalter. In de namiddag volgde dan de theorie, een examen van 10 meerkeuzevragen. Ook dit leverde geen problemen op. Robin kan dus zonder zorgen aan het nieuwe seizoen beginnen. Nu duimen voor onze leden die hun test over een tweetal weken in Assebroek moeten afleggen.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Uit sympathie

3 Reacties

 1. graulus roland

  08/08/2014 op 10:39

  Edwin, na deze tegenslag een spoedig herstel toegewenst en meer geluk bij de volgende testen.Robin ,een dikke proficiat voor het met glans slagen in de testen.En nu gaan voor derde nat.
  Roland

 2. Voorzitter

  09/08/2014 op 02:33

  Proficiat Robin en veel succes Edwin volgende maand.

  Vz.Bart

 3. Martial Clabau

  09/08/2014 op 08:17

  Edwin jammer van de blessure, maar op de herkansing veel succes toegewenst.
  Robin proficiat en succes in het komende seizoen.

  Groeten, Martial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram