Wie regelmatig de aanduidingen van onze beloftevolle scheidsrechter Robin Lefever bekijkt, zal merken dat hij enkele weken geen matchen fluit. Een noodzakelijke neusoperatie is de oorzaak van dit ongewenst “verlof”. Robin had al lange tijd last om voldoende te kunnen ademen door zijn neus, en vorige week woensdag werd in het Roeselaars ziekenhuis een ingreep gedaan. Normaal was een simpele dagkliniek voldoende, maar omdat het bloeden niet wilde stoppen en “met emmers” uit de neus bleef stromen, moest hij tot zijn ongenoegen twee nachten bij de verpleegstertjes blijven. Vrijdag mocht Robin dan toch naar huis, maar ’s nachts diende de huisdokter toch opgeroepen te worden voor de nodige zorgen.
Toen ik zaterdagnamiddag namens de vriendenkring een bezoekje bracht, was alles al veel beter. De neus zat wel nog redelijk dik en Robin liep nog steeds rond met vele zakdoeken.
We hopen alvast dat onze talentvolle ref snel weer aan lopen toe kan, en ons op woensdagavond opnieuw kan vergezellen op de wekelijkse training. Hopelijk volgende wedstrijden in eerste en tweede provinciale dan weer snel. Veel beterschap, Robin!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: