Nieuwe kandidaat maakt debuut

In één van onze vorige berichten kon je al lezen dat we 2 nieuwe kandidaat-scheidsrechters rondlopen hebben in onze vriendenkring. Net zoals vorig seizoen dienen de kandidaten eerst enkele matchen “in carrousel” bij te wonen. Even verduidelijken: één iemand fluit terwijl een 3-tal collega kandidaten toekijken bijgestaan door een opleider van het VFV. Nu zaterdag is het de beurt aan de 15-jarige Vedran Geeraerd. Hij fluit voor de eerste maal een wedstrijd en dit bij de U15 van Davo Westende. Opleider van dienst is dhr. Gerard Vanhoutte,de aftrap is om 15u30. Nadien pas komen de traditionele peterschappen en voor deze belangrijke taak konden we een beroep doen op de rijke ervaring van Jean-Pierre Vercruysse.

Op het debuut van ons ander nieuw lid,Sarah Mostrey,is het nog even wachten. Normaal floot zij vorige zaterdag haar eerste match maar door een hernia zal ze nog even geduld moeten oefenen. Wel dient ze aanwezig te zijn om haar collega’s te gaan bekijken en zo te “stelen” met de ogen. We wensen Sarah veel beterschap en hopen ze snel op het veld te zien!

We wensen Vedran veel succes én plezier in z’n eerste match. Luister goed naar de raadgevingen van Gerard en later Jean-Pierre en zo zal je nog veel plezier beleven in je nieuwe hobby.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

Verdi

1 Reactie

  1. Veel succes Vedran !

    Met sportieve groeten,

    Voorzitter Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram