Nieuwe locatie’s voor vergaderingen!

Zoals iedereen wellicht weet, moesten we op het einde van vorig seizoen noodgedwongen afscheid nemen van onze vaste vergaderlocatie te Esen-Diksmuide. Na het eerder wegvallen van “L’Esperance” te Veurne, bleef “De Kroon” jarenlang onze enige ontmoetingsplaats. En zo moesten we op zoek naar een nieuwe locatie,en die hebben we gevonden. Meer zelfs:net zoals vroeger zullen onze vergaderingen afwisselend in Koksijde en Diksmuide plaats vinden. Met een grote dank aan onze leden Francois Schaekers en Luc Tandt.

Cois raadde ons aan om contact op te nemen met het VOC (vrijzinning ontmoetings centrum) in Koksijde en met succes. De vergaderzaal beschikt over een bar,ruime parking en alle faciliteiten om in alle comfort onze vergaderingen te doen plaatsvinden.Noteer alvast maandag 19 september in uw agenda,dan maken we met z’n allen kennis met deze nieuwe locatie op de jaarlijkse statutaire vergadering.

In Diksmuide mogen we dankzij Luc Tandt gebruik maken van de kantine van KSV Diksmuide. Ook hier plaats genoeg dus! We hopen dan ook dat veel van onze leden de weg vinden naar Koksijde en Diksmuide.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

DeLeute

1 Reactie

  1. Voorzitter

    12/08/2016 op 08:11

    Van harte dank aan onze leden Luc Tandt en Francois Schaekers voor het “vinden” en het “regelen” van de nieuwe locaties !

    Appreciated !

    Vz. Bart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram