Nieuwe website!

Allicht zullen velen onder jullie het al hebben gezien, maar de website ziet er voortaan helemaal anders uit. Na 8 jaar dienst werd de website in een nieuw verfrissend kleedje gestopt. De site zou veel eenvoudiger en dus gebruikvriendelijker moeten aanvoelen. Refswestkust.be moet opnieuw het kloppend hart worden van onze vriendenkring met tal van berichten en hopelijk talrijke reacties van de lezers. Ook de activiteiten pagina zal een belangrijker deel van de website worden.

Graag wil ik Manu bedanken bij de uitwerking van de deze site, alsoof Niek die jarenlang de site up to date heeft gehouden. Ik hoop dat de site aanslaat en hij vaak wordt bezocht. Mochten er nog opmerkingen, tips, kritieken of vragen zijn twijfel dan niet om ze hier neer te pennen.

Vriendelijke Groeten
De webmaster

6 Reacties

 1. MARTIAL CLABAU

  27/07/2013 op 09:19

  PROFICIAT !

  MET DE VERNIEUWING VAN DE WEBSITE.

  MARTIAL

 2. DANIEL KNOCKAERT

  28/07/2013 op 10:42

  Manuel, Niek en Robin,

  van harte PROFICIAT met deze vernieuwing.

  Daniel

 3. Hallo Manu, dank voor het harde labeur achter de schermen (letterlijk hier dus) en dank Niek voor de vele berichjes de voorbije jaren. Robin een zware taak staat je dus te wachten. Maar tof dat je als jong gast de webmaster op jou wilt nemen. Niet opgeven dus en geen excuses. Succes. Voorzitter Bart

 4. Vanhoutte Dirk

  29/07/2013 op 22:43

  Van ganser harte dank aan Niek en Manu om 8 jaar terug de website van de Vriendenkring boven de doopvont te hebben gehouden!!! Het was een welgekomen verrijking voor onze Vriendekring.Het mag een echt huzarenstukje genoemd worden om zoveel jaren alles zo piekfijn te hebben laten verschijnen. PROFICIAT.
  Proficiat ook aan onze nieuwe webmaster om het aan te durven in de voetsporen te willen en durven treden van Manu en Niek. Véél succes Robin en dank voor het vele werk!!!
  Erevoorzitter
  Dirk

 5. Proficiat robin met je site

 6. Niek, Manu en Robin

  Vooreerst mijn oprechte dank aan Niek en Manu die vlekkeloos ons steeds zoveel interessante info bezorgden omtrent onze hobbyen onze kring. Robin , nu je bijna master Orthopedagogie bent hoop ik dat je als webmaster ook onze kring alle ” heet-van -de naald ” nieuwsjes i.v.m. onze kring zal bezorgen . Daar twijfel ik niet aan.
  Nog dit : ” Tene quod bene ” ( wapenspreuk van het vroegere Beerschot )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram