Nieuws van Franky Deprez

Ons lid Franky Deprez sukkelt al maanden aan een stuk met een zware kwetsuur. Het deed dan ook bijzonder deugd om na lange tijd eens iets te horen van onze vriend Franky. Ik kreeg onderstaande email binnen en heb Franky namens ons allen opnieuw veel beterschap gewenst.

Hallo Niek
Ben er eindelijk aan gekomen om iets te laten weten over mij.
Zoals je weet ben ik op 6 maart geopereerd aan de knie en rechtzetting van het onderbeen. Alles is zeer goed verlopen, maar de pijn die ik ondervond voor de operatie is nog altijd niet weg. We zijn ondertussen al een paar keer bij de dokter professor geweest op controle, maar die zei tegen ons dat dat zijn tijd moet hebben. We zijn nu 6 maanden later en de pijn is nog altijd niet weg.
Bij de laatste controle op 6 augustus hebben we met aandring gezegd aan de professor dat ik nog altijd veel pijn leed. Na veel praten kwam hij tot de vasteling dat de pijn niet voorkomt van het slecht kraakbeen, maar van aan de binnenkant van de knie op de boord. Daar zou naar alle waarschijnlijkheid een paar braampjes de pijn veroorzaken.!!!!!
Zodus moet ik op 17 september terug een kijkoperatie ondergaan in Gent. Ik hoop van harte dat die braampjes de oorzaak zullen zijn, zoniet zullen ze naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe miniscus steken.
Dan is het nog een kwestie van kiné te volgen en met der tijd terug te kunnen lopen.
Ik ben ondertussen al 5 maanden thuis.

Ik zal dan ook misschien niet aanwezig zijn op de volgende vergadering, maar je weet nooit.
Is het dan ook mogelijk dat jullie mijn envelop meegeven met Schaekers Francois.
Doe de groetjes aan iedereen, de leden en het bestuur.

Met vriendelijk groet

Frank Deprez

1 Reactie

  1. Pauwels Joan

    19/09/2007 op 16:18

    Beste Franky,
    Thérèse en Joan wensen je een spoedig herstel toe.Hopelijk zien we je vlug terug op het terrein “De Warande” zodat je nog kan genieten van de prestaties van je zoon.
    groetjes Joan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram