Onze twee nationalers slagen!

Op het sportcomplex van de Katholieke Universiteit in Leuven was het zaterdag opnieuw verzamelen geblazen voor de jaarlijkse nationale testen. Voor onze vriendenkring werden Edwin Rys en Robin Lefever verwacht.

De categorie betaald voetbal waartoe Edwin Rys behoort, had al eerder in juli hun testen, aangezien al in 1ste en 2de nationale gevoetbald werd. Edwin liep zonder enige problemen zijn fysieke testen. Ook de theorie leverde allerminste problemen voor hem op, met een 9 of 10 op 10 haalde hij een perfecte score. Edwin vlagde gisteren op de 2de speeldag al meteen een topploeg: Standard – Lierse. Dit deed hij opnieuw uitstekend. We wensen onze topassistent veel succes en veel mooie wedstrijden toe in de Jupiler Pro League.

In de categorie amateurvoetbal werd Robin voor de eerste keer in Leuven verwacht. Robin liep vlot zijn fysieke testen. De theorie was echter een ander paar mouwen. 10 moeilijke vragen moesten in amper 10 minuten worden opgelost. Aangezien er 2 dagen moest worden gewacht op de uiteindelijke uitslag, was het even stressen voor Robin. Vandaag kreeg hij echter positief bericht dat hij geslaagd was en dus de competitie mag aanvangen. Schitterend nieuws dus.

Twee op twee dus voor onze kleine vriendenkring. We hopen dat we over een kleine drie weken even goed nieuws krijgen na de provinciale testen. We duimen!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

5 Reacties

 1. roland graulus

  06/08/2013 op 09:47

  Dikke proficiat aan beiden voor de geslaagde testen en een goed seizoen
  Roland

 2. MARTIAL CLABAU

  06/08/2013 op 15:52

  SCHITTEREND EN EEN FANTASTISCH SEIZOEN TOEGEWENST.

  MARTIAL

 3. Dag Edwin en Robin

  Proficiat en breng je ogedane kennis en ervaring maar mee naar de leden van onze kring.

 4. DANIEL KNOCKAERT

  07/08/2013 op 14:17

  Edwin en Robin,

  proficiat aan beiden en hopelijk een zorgeloos seizoen met mooie scores.

  Groetjes,
  Daniel

 5. Proficiat.

  Nu inderdaad maar duimen voor de provincialers.

  Succes allebei in 2013-2014

  Vz. Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram