Ook assistent-scheidsrechter promoveert naar nationale

Naast de twee scheidrechters Jens Vansteelandt (VK Gistel) en Frederik Schacht (VK Menen) heeft dit jaar ook een assistent-scheidsrechter het grote geluk dat hij de stap mag zetten naar de nationale reeksen. Dhr. Kevin Dhondt promoveert als grensrechter en mag volgend seizoen langs de lijn lopen in derde nationale. Kevin is 26 jaar en woonachtig te Roksem. Beroepshalve werkt hij op een boekhoudkantoor, waar hij door de vele overuren zijn job prima zal kunnen combineren met zijn carrière in nationale. Kevin is aangesloten bij Vriendenkring Brugge.
Op de eindmeet waren nog vier kandidaten in de running om de stap naar nationale te zetten. Allen kregen ze dit seizoen maar liefst 5 nazichten en de assistent met de beste gemiddelde mocht promoveren. Kevin D’Hondt behaalde gemiddeld 16,3/20. Slechts één tiende meer dan zijn collega en goede vriend Michael Geerolf (16,2). De twee overige kandidaten Benny Vanacker en Juan Alleman deden met 15,7/20 eveneens een uitstekend seizoen.
Aan Kevin Dhondt worden namens Refswestkust gelukwensen gestuurd, en we hopen voor hem op een schitterende carrière in de nationale reeksen.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

1 Reactie

  1. MARTIAL CLABAU

    26/04/2010 op 17:47

    PROFICIAT KEVIN !

    HET GA JE GOED IN NATIONALE.

    SPORTIEVE GROETEN, MARTIAL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram