Ook Voorzitter Bart in de lappenmand, deel 2 dus…

Hopelijk wordt deel 2 van dit verhaal het laatste deel… Naast onze secretaris Niek moest ook voorzitter Bart Teerlynck woensdagavond de wekelijkse training vanop de zijlijn volgen. Samen hadden ze van aan de kant wel veel leute en plezier, maar vandaag werd deze positieve sfeer toch wel serieus getemperd. Een week nadat Bart de spoedafdeling van Sint-Jozef Oostende bezocht, mocht hij vandaag nog eens op controle. Bart had in een week tijd voor zijn bedrijf Daikin vele kilometers met de wagen afgelegd, en er werd gezegd dat hij wellicht daardoor een ontsteking had opgelopen… Maar zelf dacht hij eerst aan een insectenbeet. Dit werd vorige week door de spoedarts ontkracht en bevestigd als een ontsteking op het scheenbeen. Maar bij de geplande controle vandaag was het verdict toch nog heel wat negatiever… Onze voorzitter Bart moest meteen het gips in, en wat was de oorzaak? Het topje van van het botje van zijn rechter enkel is afgebroken. Kan het nog dwazer? Wellicht niet, maar onze voorzitter Bart staat er wel mee. Zeker tot de jaarwisseling zien we hem helaas niet meer op de Westvlaamse velden. De lappenmand van Refswestkust is dus deze herfst goed gevuld… Want niet alleen Bart en Niek zijn van hun sokkel gevallen, ook bvb Patrik Soutaert sukkelt al geruime tijd.
Hopelijk kunnen allen na de winterstop met nieuwe moed en met volledig herstelde botten en pezen opnieuw beginnen arbiteren, en de verloren wedstrijden toch wel wat inhalen…
Bart, veel beterschap en verzorg je goed!!! Blijf maar naar de training komen, zo kunnen we samen van aan de kant toch wat commentaar blijven geven op onze niet-gekweste collega’s… Samen staan we sterk!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

4 Reacties

 1. Knockaert Daniel

  02/12/2011 op 10:29

  Bart,

  veel beterschap en verzorg je goed.
  Hopelijk ben je na de winterstop terug fit voor de tweede helft van de competitie.

  groetjes,
  Daniel

 2. een spoedig herstel toegewenst en gelukkig zit de winterstop er aan te komen zodat je niet teveel matchen moet aan de kant blijven.Ook voor Niek en Patrick een spoedig herstel.
  Roland

 3. Dag Bart

  Hopelijk een correcte diagnose en nu een goede ,rustige revalidatie opbouwen.Vergeet niet uw andere spiergroepen te trainen.
  Denk ondertussen ook aan uw lichaamsgewicht!
  Houd er de moed in.

  Michel

 4. MARTIAL CLABAU

  03/12/2011 op 16:52

  Bart,

  Spoedig herstel en hopen dat u na de winterstop terug kan arbitreren, trainen en…
  Opletten met de feestdagen in het verschiet, de kilootjes beperken is de boodschap.
  In ieder geval veel moed, alsook voor Niek en Patrik.

  Groetjes, Martial.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram