Operatie Eric Hindryckx (VK Gistel)

Op de vergadering van maandag 16 maart hoorde ik dat mijn collega-secretaris Eric Hindryckx (Vriendenkring Gistel) een zware hernia-operatie heeft ondergaan. Omdat vele van onze leden Eric redelijk goed kennen vond ik het dan ook nodig om hem namens de ganse Refswestkust-vriendenkring een briefje met beterschap te sturen. Eric was blijkbaar enorm tevreden met mijn schrijven en stuurde onderstaande reactie, wat ik graag voor u publiceer.

Beste Niek,
Mag ik jou en jullie bestuur, langs deze weg, van harte bedanken voor de steun i.v.m. mijn herniaoperatie.
Het gaat alvast de goeie kant op. Alles is tot nu toe goed verlopen. Er wacht mij nu nog een lange revalidatie. Uiteraard zit het seizoen er voor mij op maar ik hoop mij te kunnen opladen tegen volgend seizoen. Ik moet wel zeggen dat het voorbije seizoen voor mij een succes is geweest met dank aan Albert voor de waardering en de prachtige aanduidingen. Ik zal er in elk geval alles aan doen om terug het peil van dit seizoen te bereiken.
Hopelijk gaat het met uw pa ook goed. Doe hem in elk geval vele groetjes en ook aan al de collega’s.
Wij zien elkaar misschien wel op de evaluatie. Tot dan en nogmaals bedankt.
Groetjes
Eric Hindryckx

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

5 reacties

 1. glenn vercruysse

  02/04/2009 op 09:24

  hey eric

  ik wens je een goede en vlotte revalidatie toe 🙂

 2. martial clabau

  02/04/2009 op 11:27

  Beste,

  Eric van harte beterschap en voor volgend seizoen verwachten wij jou terug in ons midden.

  Groetjes, Martial.

 3. Vanthournout Luc

  04/04/2009 op 09:30

  Eric,

  ik wens u een spoedig herstel toe

 4. Eric,
  spoedig herstel en hopelijke mog eens samen op een wedstrijd

 5. vercruysse jean pierre

  05/04/2009 op 10:44

  DAG MOATJE

  een spoedig herstel , en maak dat ge er volgend seizoen terug bij bent zodat we nog eens kunnen zeveren tegen elkaar . het ga je goed eric

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram