Nationaal:

 • Pro League:

  De wedstrijden van U8 tem U10 van zondag 18 januari 2015 worden afgelast. De wedstrijden van de Beloften van de Jupiler Pro League van maandag 19 januari 2015 blijven voorlopig behouden, wij nemen hierover een definitieve beslissing tegen uiterlijk maandag 19 januari 2015 : 12 uur.

 • Afdelingen 2e, 3e en 4e:

  Algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van de nationale reserven . Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapwedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door, de scheidsrechter beslist ter plaatse.

 • Jeugd elite 2 en interprovinciale jeugd:

  algemene afgelasting van alle competitie- en vriendschappelijke duels. Vriendenmatchen op kunstgras worden wel toegestaan.

 • BeNe League en Dames Nationaal:

  algemene afgelasting van alle vriendschappelijke wedstrijden. Vriendenmatchen van kunstgras zijn toegestaan. Voor kampioenschapswedstrijden beslist de scheidsrechter ter plaatse..

Provinciaal:

 • West-Vlaanderen:

  algemene afgelasting van reserven en jeugd, bedrijfsvoetbal en G-voetbal. Toernooien in zaal mogen doorgaan, net als vriendenmatchen op kunstgras.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Theo