“Patrick”, de nieuwe scheidsrechtersuitrusting

Tijdens een persconferentie op woensdag 24 juni 2009 op de bondszetel van de KBVB, werd een nieuwe technische partner voorgesteld voor onze scheidsrechters, te weten Patrick, behorend tot de firma Cortina.
Vanaf 1 juli 2009 is deze zeer professionele Belgische onderneming de leverancier van de uitrustingen worden van ongeveer 260 scheidsrechters en assistenten, actief in de nationale afdelingen.
10161671-002
De scheidsrechters van de Jupiler Pro League die op deze presentatie aanwezig waren ontvingen reeds gratis hun nieuwe outfit, met inbegrip van de schoenen die speciaal door Patrick, met de hulp van Frank de Bleeckere, werden ontworpen. De overige scheidsrechters zullen weldra hun pakket ontvangen.
Deze kledij wordt gedragen vanaf de Jupiler Pro League tot bevordering alsook ter gelegenheid van vriendschappelijke wedstrijden, tijdens matchen vanaf de derde ronde van de Cofidis Cup en uiteraard ook tijdens de trainingen en stages.
De scheidsrechters die niet in de nationale reeksen actief zijn werden niet vergeten, Patrick biedt hen namelijk een fikse korting van 25% een om zich uit te rusten in hun merk. Iedereen ontving intussen een kortingskaart.
Het contract loopt voor een periode van 3 jaar en bevat een optie tot verlenging voor twee bijkomende jaren.
Ter compensatie van deze gratis uitrustingen zal Patrick genieten van een uitgebreide visibiliteit van hun logo. Deze zal vanzelfsprekend op de outfit van de scheidsrechters prijken maar zal ook verschijnen ter gelegenheid van commerciële acties en persconferenties over de arbitrage.
Op te merken valt, dat ERA wel de enige main sponsor van de Belgische arbitrage is en blijft.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

1 reactie

  1. Kurt Notredame

    03/08/2009 op 19:41

    Niek,
    Weet je al of je de kledij moet bestellen of je terplaatse kunt passen?
    Grts Kurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram