Praktische informatie

Nog een kleine twee weken en het is zover, dan trekken we op 14 december met zijn allen naar Keulen. Momenteel zijn 48 plaatsen bezet, dit wil zeggen dat er nog TWEE PLAATSEN BESCHIKBAAR zijn. Wil u toch nog mee, of kent u mensen die meewillen? Schrijf dan vliegensvlug een mail naar secretaris@refswestkust.be. Het is voor de ‘rappe’.

Zoals beloofd wat extra praktische informatie:

OPSTAPPLAATS: Carpoolparking te Ramskapelle, afrit 3 Nieuwpoort om 6u50 STIPT. Adres: Zesde Liniestraat, Ramskapelle (Nieuwpoort)

Opmerking:. Gelieve zeker om 6u50 aanwezig te zijn. De bus vertrekt om 7u00. De buschauffeur kan door zijn uurregeling onmogelijk wachten op telaatkomers.

Hoe ziet de dag er verder uit?

Vermoedelijke aankomst in Keulen is voorzien om 11u. In Keulen krijg je 9u de tijd om te shoppen, kerstmarkten te bezoeken, … Vermoedelijk vertrek vanuit Keulen is voorzien om 20u00 (hangt af van de aankomsttijd). Vermoedelijke aankomst in NIeuwpoort is voorzien om 24u00.

Tijdens de busrit zal Robin extra informatie voorzien om jullie met voldoende kennis Keulen in te sturen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te contacteren.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

2 Reacties

  1. Hallo Robin, misschien best ook vermelden dat iedereen voor zijn eigen drank en ontbijt etc… moet zorgen op de bus. Dank voor de organisatie. Mvg. Vz.Bart

  2. Buelen Theo

    03/12/2013 op 10:03

    Mich, mooie weergave van deze boeiende avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram