Zelden was de pronostiek van onze Vriendenkring zo spannend. Pronostiekmaster Glenn maakte op de vergadering van maandag jl. een splinternieuw klassement kenbaar, want tussen het vorige en de nieuwe waren intussen 2 gokbeurten verlopen. Maandwinnaar na de vergadering van december 2009 werd Maurits Blomme en de nuchterste na de nieuwjaarsreceptie bleek secretaris Niek Pieters te zijn. Beiden kregen dan ook als maandwinnaar de welgekende fles wijn. Verantwoordelijke Glenn voegde er nog aan toe dat het duidelijk merkbaar was dat de meeste deelnemingsformulieren werden ingevuld redelijk laat op de avond tijdens de nieuwjaarsrceptie. Zelden waren de punten zo laag…
De rangschikking vooraan werd grondig dooreengeschud en maar liefst 5 leden delen de eerste plaats. Voorzitter Bart Teerlynck, die al lange tijd onafgebroken leider is, krijgt het warme gezelschap van Maurits Blomme, Leon Hanssen, Albert Roets en Niek Pieters. Op de kleinst mogelijke achterstand volgt Luc Coulier.
Met nog drie waag-je-kans-beurten te gaan, zal stilaan duidelijk worden wie de echte winnaars worden, en zo kunnen hopen op een waardebon van 35€, 25€ en 15€ bij één van onze sponsors.
Het volledige klassement vindt u door onderstaande blauwe link aan te klikken.
Pronostiekklassement Seizoen 2009-2010

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: