Het is nog nooit gebeurd dat ik een reactie van iemand omtoverde in een nieuw bericht, maar de reactie die ons lid Nancy Saelens schreef op het bericht “eerbetoon aan mijn overleden zoon Robin” en de reactie van onze Voorzitter Bart, wil ik niemand onthouden.
Daarom publiceer ik dit ook nog graag eens integraal in een nieuw bericht op onze website.
Zeker de moeite waard om te lezen, en eventjes eens stil te staan…

Beste Bart,
Eerst en vooral wil ik de leden bedanken voor de vele positieve reacties die ik kreeg op ons samen zijn van 9/9 te Veurne. Alsook iedereen te bedanken, om de tijd genomen te hebben om dit filmpje te willen bekijken. Niek een extra dank om dit op uw website te willen plaatsen.
Ik begrijp goed dat het moeilijk is, om op zoiets te antwoorden.
Alvast bedankt voor uw reactie hier op de site.
Het is zeker en vast moeilijk, om dit ooit maar te kunnen voorstellen en ik hoop uit de grond van mijn hart, dat niemand hier in deze vriendenkring er ooit mee wordt geconfronteerd. U vraagt zich misschien af, waarom ik dit filmpje gemaakt heb? Wel in de eerste plaats als eerbetoon aan mijn zoon, maar in de 2de plaats ook, om de jongeren wakker te schudden, welk verdriet zij hun ouders zouden aandoen, wanneer ze met zulke gedachten zouden zitten. Misschien denken ze dan 5x na en trachten ze hulp te zoeken. Als ik al 1 iemand op andere gedachten hiermee kan brengen, wel dan ben ik al meer dan tevreden.
Ik wil aan iedereen nog een raad meegeven, geniet van uw kinderen, geniet van de momenten tezamen, ook al is het niet altijd makelijk en halen ze dikwijls het bloed van onder de nageltjes. Toch zijn dit momenten, die je later zult koesteren en ook in uw hart zult opbergen. En geef ze ook af en toe een knuffel, ook al zullen zij denken dat ze daar te groot voor zijn, maar weet in hun hartje en in die van u, zal het u op ‘t moment zelf, veel genoegen schenken. Dit is iets wat veel te weinig wordt gedaan.
Geniet van het leven en geniet van elkaar.
En nogmaals bedankt voor alles !!
Groetjes
Nancy

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:
Houtteman Bouwmaterialen Aarsele