De laatste editie van “REF IN DE KIJKER” dateert al van bijna twee jaar geleden. Wij willen dit graag nieuw leven in blazen.

Om de spits af te bijten kwamen we uit bij een van onze nieuwe bestuursleden, Nordin. Vorig seizoen mocht Nordin al het positieve nieuws vernemen dat hij zijn kans mocht wagen in 1P/AR. Zijn debuut volgde op zaterdag 7 september te Wevelgem, waar hij de wedstrijd Wevelgem-Zedelgem leidde samen met Kevin De Grande en Benny Vanacker.

Nordin en Benny kregen bezoek van Gerry Dobbels die de twee assistenten kwam beoordelen. De eerste tien minuten van de wedstrijd gaf Nordin een zenuwachtige indruk, volgens hem zelf had dit ook te maken met de oortjes die werden gebruikt tijdens de wedstrijd (toegelaten op provinciaal niveau vanaf dit seizoen). Uiteindelijk kwam Nordin meer en meer in de wedstrijd zodat hij niet in de problemen kwam. Volgens Gerry had hij een prima prestatie geleverd, uiteindelijk wel zonder key-moment. Met een quotering van 8.4 heeft Nordin een geslaagd debuut beet. Dit smaakt naar meer!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, inclusief Benny Vanacker en Nordin Degraeve, lachende mensen