Refs van onze Vriendenkring slagen in fysieke testen

Vorige zaterdagnamiddag was het nog altijd barkoud weer in het land, maar voor de scheidsrechters van 1e en 2e provinciale, en alle refs en assistenten die een trapje hoger wensen op te treden, waren er de fysieke “wintertesten”. En onze Vriendenkring blijft fysisch tip top in orde, want al onze aanwezigen slaagden met succes.
Luc Coulier (2e prov), Robin Lefever (1e prov) en voorzitter Bart Teerlynck (2e prov) legden een feilloos parcours af. De dag voordien was er nochtans onze nieuwjaarsreceptie, maar buiten dat de testen voor sommigen iets zwaarder waren, zijn er geen noemenswaardige problemen gemeld. Ook nieuwkomers Chris Marey en Roeland Dezeure mochten voor de eerste keer in hun arbiterscarrière de piste op. Blijkbaar vielen de zenuwen mee, want beiden liepen met gemak de nodige rondjes. Chris Marey kreeg onlangs al zijn proef in 4e provinciale (zie één van de vorige berichten) en voor Roeland Dezeure volgt binnenkort zijn vuurdoop in de laagste provinciale reeks. Later leest u er meer over op deze webpagina.
Ook onze assistent-scheidsrechter Jean-Pierre Vercruysse is aan een bijzonder sterk seizoen bezig. Door het wegvallen van de leeftijdsgrens mag hij dan ook matchen vlaggen in 4e nationale. Enige voorwaarde was dat Jean-Pierre de fysieke normen haalt voor bevordering. Ook voor hem was die ene ronde meer geen enkel probleem en mag hij nu aan de slag als kandidaat in 4e nationale.
Proficiat aan al onze lopers met de schitterende prestatie op de jongste testen!
Louter ter info melden we nog iets minder postief. Ook Tina Tyteca was zaterdag jl. uitgenodigd op de testen en mocht bij slagen fluiten in 4e provinciale. Maar Tina had pas gedaan met haar examens en was naar eigen zeggen omwille van haar studies fysisch niet klaar om de testen te lopen.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Tuur Djès Beauvoorde

1 Reactie

  1. martial clabau

    02/02/2010 op 10:16

    Schitterend en Proficiat aan alle collega’s die geslaagd zijn in de fysische testen.
    Ook de nieuwjaarsreceptie was trouwens geslaagd!

    Sportieve groeten, Martial.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram