Opnieuw waren vooraf de verwachtingen groot om voor de 3e keer op rij de felbegeerde wisselbeker Fernand D’Hondt naar huis mee te nemen. Omdat enkele vaste spelers om allerlei redenen hadden afgezegd, was al duidelijk dat deze klus niet zomaar te klaren zou vallen. Bekertornooi 2013 te Zonnebeke zouden we dan ook niet zomaar winnen.
De eerste poulewedstrijd tegen Vriendenkring Menen begon alvast uitstekend, dit met een mooie 4-1 overwinning. De tweede poulewedstrijd tegen de gevreesde tegenstander Vriendenkring Oostende werd nipt verloren met 2-1. Daardoor kon er enkel nog via de barrage een eventuele finaleplaats bemachtigd worden. Maar in deze levensbelangrijke wedstrijd moesten we in Vriendenkring Kortrijk onze meerdere erkennen, en werd dan ook verloren met 1-2.
Zo moest Refswestkust zijn laatste wedstrijd spelen voor plaats 5 of 6, dit tegen de organiserende Vriendenkring Ieper. Zij genoten van het thuisvoordeel en zo werd voor de derde keer op rij verloren, dit deze keer met 2-4.
Lang geleden dat Refswestkust nog zo laag eindigde, maar alles verliep sportief, en dat is toch nog altijd het belangrijkste!
Voor de geïnteresseerden: de wisselbeker ging dit jaar naar Vriendenkring Roeselare, die de finale mooi won van Vriendenkring Oostende met 2-0.
Proficiat aan de winnaars en aan organiserende Vriendenkring Ieper voor het perfecte verloop van deze mooie dag.

Dank aan onze coach Olivier Gilis en zijn spelers Franky Deprez, Gilles Deraeve, Bart Teerlynck (joker), Arnoud Depuydt, Stefaan Planckaert, Tom Dejaegher, Tijl Dewildeman, Kevin Lebrun en Kurt Notredame.
Dank voor de steun aan supporters Martial Clabau, Albert Roets, Theo Buelen, Luc Vanthournout, Sam Decroo en Niek Pieters.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN: