Refswestkust kampioen: foto’s en matchverslagen

kampioenenploegOnze kampioenenploeg heeft zaterdagavond goed gefeest, en de “Beker met de grote oren” zal met veel trots een jaartje pronken in het Refswestkust-lokaal.
Wie was onze kampioenenploeg? Doelman was Franky Deprez (49j) en zijn twaalf apostelen waren Kjartan Teerlynk (15j), Gil Van Dessel (16j), Nico Stroobant (26j), Stijn Debuck (22j), Jeroen Verstraete (16j), Robin Lefever (19j), Nicolas Decroos (27j), Olli Gilis (22j), Kurt Notredame (24j), Bjorn Callebout (17j), Jonathan Deman (25j) en Sören Vandermeulen (18j).
Wie goed kan rekenen ziet dat de gemiddelde leeftijd 22,76 jaar was, en zonder onze doelman Franky 20,58 jaar. Maar we hadden een 49-jarige doelman die we zelden hadden. Massa’s onmogelijke ballen gepakt en terecht mag hij onze man van het tornooi genoemd worden. Proficiat Franky!
Eigenlijk nogmaals een dikke proficiat aan onze ganse ploeg, en zeker coach Glenn ! Ook bedankt aan onze spionkop. Dit waren Albert Roets, Jean-Pierre Vercruysse, Luc Vanthournout, mama en papa De Buck, familie Vandermeulen, en Leffeke voorzitter Bart. Ook mezelf niet te vergeten als PR-man, masseur (zonder werk), verzorger, fotograaf en verslaggever. Hopelijk vergeten ze het mannetje-doet-alles niet uit te nodigen op het kampioenenfeest… Anders geen ontvangst op het gemeentehuis 🙂
Matchverslagen vindt u door te klikken op onderstaande link en de foto’s vindt u in ons foto-album.
matchverslagen

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

1 Reactie

  1. Je ziet dat onze PR-man het schip in was wi tijdens de 2de helft van de finale. Ne vergeet te vertellen dat bovenstaande koelbloedig de laatste penalty binnentrapte :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram