Refswestkust scoort op de quiz

Naar jaarlijkse gewoonte werd  vrijdag opnieuw de wisselbeker Luc  Mathys georganiseerd door de vriendenkring Tielt. Dit jaar stuurde onze vriendenkring een afvaardiging van 3 leden: Sam, Bart en Robin waren present. Ook Roland had zich ingeschreven maar moest op het laatste nippertje jammer genoeg afhaken.

Ruiselede-20130927-00470

Er namen deze editie maar liefst 15 ploegen deel, een absoluut record in het bestaan van de wisselbeker. De quiz bestond uit een achttal ronden, waaronder twee ronden spelregels. De overige gingen over wielrennen, voetbal, trainers van vroeger en nu en het sportjaar 2013.

Ons trio deed het vrijdag uitstekend. In de twee ronden over spelregels stond er geen maat op onze vriendenkring. Met een score van maar liefst 40/40 en daarmee stonden we afgetekend op nummer 1. Geen enkele ploeg deed beter, dus bij deze bewijst onze vriendenkring het reglement heel goed onder de knie te hebben. Na afloop van de quiz ontvingen we een mooie beker, omwille van deze mooie nummer 1 plaats.

Tielt-20130927-00473

Over de rest van de quiz kunnen we echter kort zijn. Vooral Sam en Robin braken hun hoofd over de soms heel moeilijke vragen, terwijl onze voorzitter Bart voor de sfeer zorgde. Uiteindelijk werden we 10e van de 15 deelnemende equipes. Een mooie uitslag als je weet dat we twee jaar geleden voorlaatste eindigden.

Wat we vooral onthouden is dat onze vriendenkring een mooie eerste plaats behaalden in de reglementen, dat we opnieuw een schitterende avond beleefden en tenslotte dat we onze voorzitter Bart volgende jaar gaan meenemen maar dan als mascotte.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

1 Reactie

  1. Hei hei hei wie wist dat in de incidentrijke WK te Ronse met Claude Criquillion en Steve Bauer uiteindelijk kampioen werd? Juist de voorzitter wist t (Fondriest) aha!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram