Refswestkust test fysisch positief

Zaterdag jl. vond in het Bloso-stadion te Brugge de jaarlijkse fysieke en theoretische testen plaats, dit voor alle scheidsrechters en assistent-scheidsrechters die in “klimmen en dalen” komen. Dat onze wekelijkse woensdagavondtraining zijn vruchten afwerpt, werd bewezen doordat alle leden van Refswestkust fysisch in orde bleken. Alle scheidsrechters en assistenten van Refswestkust die aan de fysieke testen deelnamen slaagden met glans. Op Luc Coulier na, die wegens een operatie aan de menisucus half juli nog niet voldoende fit is, nam iedereen deel aan de testen! Proficiat aan iedereen dus, en vooral dank aan onze trainer Daniël Provoost om ons klaar te stomen…
Theoretisch ligt het altijd iets moeilijker… Elke ref die in “klimmen en dalen” fluit of vlagt moet ook nog eens aan het begin van het seizoen een theoretische test afleggen, en daarbij slagen met 70%. Dat het examen deze keer niet echt gemakkelijk was, bewijst het aantal “gebuisden”.
Voorzitter Bart Teerlynck, Robin Lefever, secretaris Niek Pieters, Chris Marey, Roeland Dezeure, Kurt Notredame, Daniël Provoost, Theo Pieters, Nicky Masscheleyn en Jean-Pierre Vercruysse behaalden voor Refswestkust wel de gevraagde norm van 70%. De anderen die deelnamen hadden helaas net iets te weinig en krijgen binnen enkele weken een tweede en beslissende kans. Proficiat aan de geslaagden, en aan zij die deze keer theoretisch niet slaagden een hoopgevend duwtje om er volgende keer zeker wel door te zijn! Succes alvast.
Nog eventjes dit:
Nicky Masscheleyn kwetste zich tijdens de fysieke testen toe hij in de 5e ronde een plotse pijnscheut voelde. Hij liep zijn testen met succes uit en de pijn viel al bij al mee. De volgende ochtend merkte hij echter een bloeduitstorting op en kon hij niet meer op zijn linkervoet steunen. Verdict van de dokter: 3 weken buiten strijd met een stressfractuur. Ten vroegste op 10 september zou hij opnieuw mogen lopen en vlaggen. Alvast veel sterkte Nicky, en verzorg je goed!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:
Tuur Djès Beauvoorde

1 Reactie

  1. Nicky Masscheleyn

    24/08/2011 op 10:02

    De kwetsuur is goed aan het genezen. Mag ik er ook op wijzen dat ik ook tot de groep behoor die geslaagd is voor het theoretische gedeelte;-) Het is maar een detail maar toch…:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram