Refswestkust zoekt voor dit seizoen peters: peter 1 of peter 2

Binnenkort starten we op zaterdag 1 september met een nieuwe cursus kandidaat-scheidsrechter. Er zijn tal van nieuwigheden binnen deze lessenreeks. Zo zal maar één sessie per seizoen gegeven worden en zullen de nieuwe kandidaten beter begeleid worden. Ook de peters zullen voor het begeleiden van de beginnelingen een korte vorming krijgen door het PSC, waarbij het verslag uitvoerig zal worden besproken.

Leden die zich geroepen voelen om nieuwe kandidaten 4x te begeleiden, kunnen hun naam opgeven bij onze verantwoordelijke Jean-Pierre Vercruysse.

Naast het begeleiden van de nieuwe kandidaten, doet Refswestkust dit jaar ook door met het van dichtbij volgen van de 2e en 3e jaar scheidsrechters. Voor deze begeleiding is geen vorming nodig. Enkel een verslag maken voor intern gebruik binnen de vriendenkring wordt verwacht. Voelt u zich uitverkoren om eens een 2e of 3e jaars scheidsrechters te gaan bezoeken, geef dan ook uw naam door aan verantwoordelijke Jean-Pierre Vercruysse.

Vermeld duidelijk of u gaat voor peter 1 (= begeleiding van startende refs, organisatie PSC) of peter 2 (= begeleiding 2e of 3e jaars refs, organisatie Refswestkust).

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

2 Reacties

 1. Teerlynck Bart

  24/07/2012 op 03:15

  Hallo JP,

  Ik wens me in te schrijven voor peterschap 2 (2e/3e jaars)

  Met sportieve groeten,

  Bart

 2. jean pierre vercruysse

  27/07/2012 op 17:17

  is genoteerd , momenteel hebben reeds 3 leden zich aangeboden waarvoor dank
  .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram