Op maandag 23 september staat onze eerste officiële ledenvergadering gepland. Deze gaat door in OC Zonnestraal, Joe Englishstraat in Diksmuide, en start om 20u Traditioneel is dit de statutaire ledenvergadering. Dit houdt in dat wie reeds zijn lidgeld betaalde toegang heeft tot de boekhouding en de statuten kan inkijken. Naast dit korte statutair deel hebben we ook onze vaste puntjes, zoals het woordje van de president en het B.A.R.T. alsook wordt de winnaar van de pronostiek bekend gemaakt door onze nieuwe mister Pronostiek en natuurlijk ook een opfrissing van de spelregels met de Miniquiz van secretaris Harley.

Naast al onze vaste rituelen hebben we ook een gastspreker gezocht. Dit keer niet uit de arbitrage wereld maar wel iemand met kennis van zaken over voeding.

Frank Dawyndt, sportdiëtist, uit Oostduinkerke zal ons wat meer komen vertellen hoe het nu eigenlijk zit met de ideale sportvoeding, wat kan en mag voor een wedstrijd of training en hoe een gezonde voeding aan de basis ligt van een gezond en evenwichtig leven. Hij is zelf ook al jarenlang een actief atleet en dus de geknipte man om ons zijn visie over sportvoeding uit de doeken te doen.

We hopen op jullie talrijke opkomst.

Afbeeldingsresultaat voor frank dawyndt