Rien naar nationale!

Van een aangename verrassing gesproken! Onze Rien Hillewaere mag na een uitstekend debuutjaar in 1ste provinciale de overstap maken naar 3D, nationale dus! Een zeer gemotiveerde Rien vertelde aan de telefoon dat hij graag deze uitdaging aan gaat en vol vertrouwen uitkijkt naar zijn eerste wedstrijd.
Hij is na Dirk Vanhoutte, Niek Pieters en Robin Lefever nog maar de 4de ref uit onze vriendenkring die daar in slaagt.  We wensen Rien dan ook alle succes toe en zijn als vriendenkring bijzonder fier dat we eindelijk opnieuw een scheidsrechter hebben rondlopen in nationale!

4 Reacties

 1. Beste Rien, ik ben bijzonder trots op jou met deze promotie. En zoals ik destijds zei, je eerste wedstrijd in 4e provinciale ga je nooit vergeten – coRrect hé – ben ik er nu zeker van dat je je eerste wedstrijd in nationale ook nooit ga vergeten ! Dus bij deze nog eens een welgemeende PROFICIAT !!! B.A.R.T.

 2. Olivier Gilis

  17/03/2022 op 19:41

  Ook ik ben enorm trots met je promotie Rien! Het bewijs dat hard werken loont. Een tegenslag kan je relativeren en je blijft rustig verder werken, met een mooi resultaat als dit! Geniet er van!

 3. Clabau Martial

  17/03/2022 op 23:07

  Proficiat Rien met uw promotie naar nationale! Veel succes in uw nieuwe scheidsrechtersloopbaan. Geniet er van en ik geloof er al vast in met uw capaciteiten.

 4. Soutaer Patrik

  18/03/2022 op 18:54

  Dikke proficiat Rien. Hard werken loont altijd
  Top
  Succes in nationale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram