Robin Lefever fluit in 2e provinciale !!!

Zo fier als een gieter en een pauw tegelijk mag ik publiceren dat onze belofte Robin Lefever volgende week zijn eerste wedstrijd in 2e provinciale mag leiden. Toen hij aan het begin van dit voetbalseizoen (op 7 september 2008) zijn eerste wedstrijd in derde provinciale kreeg, was iedereen enorm tevreden. Derde provinciale verliep vlekkeloos met tal van schitterend nazichten en een prachtige reeks aan punten. Zo kon de stap naar 2e provinciale niet lang meer uitblijven. Vorige week lazen we al in “Sportleven” dat hij KE2 geworden was. Vijf maanden en één dag na zijn debuut in derde provinciale is er volgende week de grote stap met de volgende prachtige aanduiding.
ZO 08/02 15:00 II PROV. A
S.V.D. KORTEMARK(05935) – K.GS MIDDELKERKE-LEFFINGE(00354)
TERR:CMP: SVD KORTEMARK-HANDZAME(GR 1) – TERR.1 AMERSVELDESTRAAT, 160B, 8610 HANDZAME(2016)
REF:LEFEVER ROBIN(6)
AR1:PIETERS NIEK(6)
AR2:GOETHALS JOHNNY(7)

Meteen is onze Robin (op 2 januari pas 19 jaar geworden) ook de jongste West-Vlaamse scheidsrechter in 2e provinciale en wellicht ook de jongste die ooit op dat niveau heeft gefloten. Een hele carrière voor zich dus, enkel en alleen als hij met beide voetjes op de grond blijft. Dat zal echter wel geen probleem zijn.
Zelf ben ik ook enorm tevreden dat ik, nu Robin voor de eerste keer op proviciaal niveau met assistenten mag werken, kan vlaggen langs de zijlijn. We gaan er alles aan doen om van deze wedstrijd een feest te maken. Proficiat Robin met deze mijlpaal in uw arbiterscarrière !!! Deze aanduiding komt er niet alleen door uw schitterende arbitrage, maar ook door uw grenzeloze inzet voor onze hobby en zeker door uw aanwezigheid op alle activiteiten van onze vriendenkring! Niet alleen ikzelf, maar ook uw peter Luc Coulier en alle refs van onze Vriendenkring zijn bijzonder trost op u! En onze voorzitter Bart zegt altijd dat de hoogstgeklasseerd ref voorzitter van onze Vriendenkring is. Wel, hij heeft iemand langs zijn zijde…

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Luc Coulier Beauvoorde

5 Reacties

 1. callebout bjorn

  28/01/2009 op 13:51

  Robin,

  proficiat met deze aanduiding en ik weet zeker dat het niet lang zal duren tegen dat je naar 1ste provenciale mag gaan.

  tot op een van uw matchen

 2. Michel Rys

  28/01/2009 op 15:49

  Dag Robin

  Voor mij is dit zeer positief nieuw alvorens ik voor een periode buitenlandse oorden ga opzoeken.
  Een dikke proficiat en sla de kritische opmerkingen van onze secretaris niet in de wind. Blijf zeer realistisch, immers weet dat “hoogmoed altijd voor de val komt” en dat ” de aanhouder wint”.
  Hopelijk was ik niet te moraliserend.
  Tot binnenkort

  Michel

 3. roland graulus

  29/01/2009 op 21:30

  Robin,
  Zoals ik je reeds persoonlijk feliciteerde via email dinsdag ll., een dikke procifiat.
  Dit is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de vriendenkring.Zolang ik ref ben ( mijn 31ste seizoen) heb ik dit nog niet meegemaakt binnen de vriendenkring.Verleden seizoen , rond deze tijd nog bij de prov.reserven en in maart 2008 eerste aanduiding in 4-de pro en nog geen seizoen verder in 2-de.
  Maar als ik zie wat je er allemaal voor over hebt, verbaast me dit geenszins.Het PSC heeft groot gelijk dat talenten die er ook ALLES aan doen , te pushen om zo snel mogelijk naar nationale te zenden.
  Deze evolutie heb je te danken aan 1) aan het onmiskenbaar talent dat je hebt.
  2) aan de onvoorwaardelijke steun van de vriendenkring en je wekelijkse trainingsmakkers. 3) aan je peter Luc ,die je al zijn ervaring doorgeeft, als hij kan naar je machten komt kijken en samen met jou analyseert.
  4) je bereidheid tot LUISTEREN, wat volgens mij je grootste kwaliteit is.
  Blijf met beide voeten op de grond( ik persoonlijk twijfel er niet aan).Ongetwijfeld zal je vroeg of laat een tegenslag te verwerken krijgen.Relativeer dat en tracht dat zo rap mogelijk achter je te laten. Het volgende weekend is er immers een andere wedstrijd.
  Weet dat arbitreren een zéér mooie hobby is waar men veel plezier aan kan beleven.
  Laat echter je studies primeren wat dan achteraf nog een extra genoegdoening is.
  Robin, doe zo voort en alles komt in kannen en kruiken.
  Roland

 4. beste, Robin
  Een dikke profficiat ,ik ben dan ook heel fier op jou
  ik kan niet komen kijken ,daar ik zelf moet fluiten maar zal wel met me gedachtte bij jou zijn
  groeten
  luc

 5. Bart Teerlynck

  01/02/2009 op 12:21

  Robin,

  Dit is mede dank je inzet, karakter en gezonde persoonlijke ambitie.

  Succes !

  Bart Teerlynck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram