Sommige evaluaties al achter de rug

De scheidsrechters in “klimmen en dalen” hebben pas volgende vrijdag hun jaarlijkse evaluatie, maar de beloften en de assistent-scheidsrechters konden al te weten komen wat hun lot is in het volgende voetbalseizoen. We mogen (voorlopig) drie promoties binnen onze Vriendenkring noteren.
Bij de beloften zijn er 9 van de 22 West-Vlamingen die naar een hogere categorie klimmen, waaronder twee uit onze Vriendenkring. Roeland Dezeure en Chris Marey promoveren naar 4e provinciale, dit met oog op een snelle doorstroming. Proficiat aan beide. Voor iedereen is vast in 4de provinciale fluiten het begin van een mooie arbiterscarriĆØre! Onze twee andere beginnende beloften Tom Dejaegher en Tina Tyteca mogen hun jaartje dubbelen en blijven volgend seizoen waar ze dit voetbaljaar begonnen zijn.
Bij de assistenten promoveert Jean-Pierre Vercruysse naar de hoogste mogelijke afdeling (G7A2). Met Niek Pieters en Glenn Vercruysse heeft onze Vriendenkring dus drie assistenten op het hoogste provinciale niveau. Over de andere assistenten van onze Vriendenkring valt er weinig tot niets over de evaluatie te zeggen. Iedereen deed een goed seizoen en bevestigt in de categorie waar men toe behoorde. Proficiat dus aan alle assistenten van Refswestkust.be
Met nog enkel de eindrondes begint seizoen 2009-2010 gevoelig in te korten. Volgende week leest u hier de resulaten van Luc Coulier, Robin Lefever Kurt Notredame en voorzitter Bart Teerlynck (evaluatie op vrijdag 7 mei).

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Patrick Mortier Beleggingen

2 Reacties

 1. roland graulus

  04/05/2010 op 09:07

  Proficiat aan Chris en Roeland,
  jullie ( ex-voetballers)hebben echt het potentieel om hoger te mikken.
  Ik ben er zeker van als jullie voort doen zoals jullie bezig zijn( er alles voor doen), jullie snel resultaat zullen boeken.
  Jean-Pierre, prachtig dit nog kunnen verwezenlijken op jou leeftijd.Chapeau.
  Het ga jullie goed volgend seizoen
  Roland

 2. jean pierre

  11/05/2010 op 17:36

  bedankt roland , maar eerst genieten van een beetje rust alvorens er weer in te vliegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram