Wie zijn geel kalendertje trouw volgt weet dat volgende week maandag, 18 september, onze statutaire ledenvergadering gepland staat. Deze gaat door in café ’t Druivenhof in Pervijze (Veurnestraat 22) en vangt aan om 20 uur.

Zoals standaard voorzien starten we met een vast officieel gedeelte waarbij we de jaarrekening van vorig seizoen toelichten en overlopen we de vaste puntjes van de vriendenkring. Een statutenwijziging is dit jaar niet nodig waardoor we hier snel overheen kunnen.

Wie graag wilt meewerken aan zijn favoriete vriendenkring kan zich kandidaat stellen voor het bestuur. Dit kan door een mailtje te sturen naar harley.deopere@gmail.com met een korte motivatie. Dit kan dan bevestigd worden op de statutaire ledenvergadering. De deadline voor het kandideren is maandag 18 september as. om 18 uur.

Eveneens traditioneel voorzien we een interessante spreker om de statutaire vergadering op te leuken. Dit jaar komt oud-scheidsrechter en huidig scheidsrechter-ontvanger Johny Vereecke spreken. Hij zal er wat vertellen over zijn eigen carrière en hoe deze verschilt met de huidige arbitrage en over zijn ervaring als ontvanger op Zulte-Waregem.

Het belooft een aangename avond te worden en we hopen u graag te mogen ontmoeten bij de officiële start van het seizoen.