Tina gaat nationaal!

Onze enige vrouwelijke scheidsrechter Tina Tyteca werd aan het begin van het seizoen vast assistent-scheidsrechter. Vorig weekend beleefde ze iets die wel degelijk een berichtje waard is op onze website.
Tina ging kijken naar de wedstrijd van haar goeie vriend Chris Schelstraete. Deze assisent vlagt in 2de nationale en werd vorig weekend aangeduid voor de wedstrijd Wetteren – Eupen. Toen bleek dat de andere assistent-scheidsrechter niet kwam opdagen, maar ziek had afgezegd en vergeten te vervangen werd door het CSC, spoorden ze Tina aan om zijn plaats in te nemen. Tina weigerde eerst omdat ze een belangrijk nazicht had de dag er op, maar uiteindelijk zei ze toch volmondig “ja”. Zo vlagde onze Tina dus vorige zaterdag een ganse wedstrijd in 2de nationale, en deed dat meer dan behoorlijk. Een unieke prestatie waar men alleen maar fier op kan zijn! Een ervaring die men nooit meer kan afnemen!
De dag erop moest Tina dan het veld op in Varsenare-Koekelare, samen met mezelf als ref. Tina had daar dan belangrijke nazicht van de grote PSC-assistentenbaas Patrick De Meulenaere. Hij zag op deze wedstrijd dat ze het goed deed en was dan ook tevreden. Een geslaagd weekend voor Tina Tyteca. Intussen was dhr. De Meulenaere eveneens al op de hoogte van Tina’s prestatie de dag voorzien. Hoe rap de “tam-tam” kan gaan… Maar als men in 2e nationale eens kan vlaggen, mag dat wel geweten zijn!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

4 Reacties

 1. Martial Clabau

  19/04/2012 op 10:36

  TINA

  Dit is een subliem moment geweest in uw arbitrage, die niemand ooit nog kan afnemen.
  Nu proberen naar de top in de provincie, om dit vorige in de toekomst hopelijk te kunnen herhalen. Doe zo verder.

  Voorzitter, wat z’n die assistenten toch goed om de scheids bij te staan.

  Groeten, Martial.

 2. pieters theo

  19/04/2012 op 19:23

  Hallo Tina

  Als “peter” toen je begon als scheids, heb ik nooit getwijfeld dat je daarvoor de kwaliteiten bezat. Dat je als ass-scheids in zo’n korte tijd reeds dergelijke dingen doet , kan ik alleen maar toejuichen en je daarmee feleciteren.Doe zo voort en blijf je vooral amuseren.
  Groetjes Theo

 3. Mooi artikel, Niek!

  Zo’n woorden doen mij zeker deugd alsook de bemoedigende reacties.
  Het was een mooie en faire match. Een fantastische ervaring, waarbij de beslissing, naar vast assistent, één van mijn betere was tot nu toe en ik beter misschien eerder had gemaakt. 1ste prov is dan ook mijn eerste doelstelling. Ik wil graag toevoegen dat zonder de steun van die mensen rondom mij, dit mij op zo’n korte tijd niet zou gelukt zijn en ik enorm waardeer en koester.

  Groetjes

  Tina

 4. Teerlynck Bart

  21/04/2012 op 12:33

  Chic chic.

  @Martial : Yeah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram