Trainingen augustus

Dat er getraind wordt in onze vriendenkring hoef ik u niet vertellen. Enkele dappere strijders zijn samen consequent aanwezig op de wekelijkse training. Ze bereiden zich voor om de fysieke testen af te leggen en te slagen met de vingers in de neus.
Om ons verder voor te bereiden een overzicht van hoe de trainingen worden georganiseerd.

Woensdag 3 augustus 2022: Kermis Training

De eerstkomende training, nl morgen, trainen we op onze vaste stek op de atletiek in Veurne. Starten doen we al om 19.15u (op vraag van Norbert) om daarna terug wat calorieën op te doen op de kermis van Veurne. Wie graag mee komt hoeft niet te reserveren maar mag mij altijd iets laten weten. Hopelijk kan ik jullie morgen allemaal zien.

Woensdag 10 augustus 2022: Eerste voorbereiding fysieke testen

Op woensdag 10 augustus organiseren we een eerste reality check m.b.t. de fysieke testen. Om deze zo dicht mogelijk bij de realiteit te houden wijken we voor deze training uit naar het terrein van KVV Coxyde. Op dit kunstgras terrein lopen we een eerste maal de fysieke testen. Nog niet overtuigd van je eigen kunnen? Dat is geen probleem want hier ligt totaal geen druk op het aantal te lopen lengtes. Deze training staat in het teken van de testen lopen op kunstgras. Want iedereen is het erover eens dat dit een groot verschil is met het lopen op de piste. Naast de eerste doelstelling is er een tweede en die is om op de vooropgestelde normtijd te lopen.
Hoeveel lengtes op deze training gelopen worden speelt niet zoveel geen rol, hoe meer hoe beter natuurlijk maar belangrijk is om je eigen limiet te kennen.

Na deze training kunnen we ons douchen op het complex van KVV Coxyde, het drankje van de vriendenkring zal op locatie gegeven worden.

Woensdag 17 augustus 2022: Proefexamen fysieke en theoretische testen

Woensdag 17 augustus is er dan het ultieme toonmoment van de zomerse trainingen. Deze training staat volledig in het teken van de testen op 27 augustus. Tijdens het lopen van de testen zullen we nu wel de focus leggen op het aantal lengtes. We proberen zowel de normtijd als de normdoel te behalen. Om dit in de ideale omstandigheden af te leggen zullen we deze training organiseren op het terrein van KSV Diksmuide.
Gekoppeld aan deze training voorzien we ook een opfrissing van de theorie. Hiervoor voorzien we een “gastdocent”. Omdat onze vriendenkring graag zijn samenwerking met het voormalig BA en andere vriendenkringen benadrukt hebben we gekozen om een beloftecoach uit te nodigen voor deze training. Het kan voor onze jonge jeugd refs maar een extra motivatie zijn om ook te komen trainen op deze dag. Wie weet kan zo de weg naar de belofte groep gelegd worden.

Voor wie nog niet helemaal overtuigd is om te komen trainen, is er nog een derde troef. Luc Tandt biedt ons een portie spaghetti aan. Dit voor een kleine bijdrage van 5 euro, wie kan daarvoor nog gaan eten? We kunnen dus gezellig samen spaghetti eten na onze inspanning.
Alle “ingrediënten” zijn dus aanwezig om er een leuke, uitdagende maar vooral gezellige training van te maken. Ik hoop jullie dus in grote getallen te mogen ontvangen.

Voor deze training vragen we om in te schrijven, zodanig Luc weet voor hoeveel mensen hij spaghetti moet voorzien. Betalen kan op de avond zelf. Inschrijven kan via een mail naar secretaris@refswestkust.be of via de reacties op dit bericht.

1 Reactie

  1. Ik ben er bij op 10/08 en 17/08! Morgen heb ik match …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram