Verleden vrijdag 30/1 werden op een geslaagde nieuwjaarsreceptie in zaal ’t Oud Schooltje te Koksijde de trainingsoutfitten uitgedeeld, die een maand of twee geleden besteld konden worden. Vooraf werden deze geshowd door 4 schitterende, sexy en sportieve modellen, die met de nodige alure en op een heuse catwalk elk een apart kledingsstuk naar voren brachten. Het werd een schitterend spektakel en op het einde bedankte de Vriendenkring nog onze trainer Daniël Provoost met zijn lang verwachte natte droom: 2 petten waarop “Coach” en “trainer” bedrukt werd en achteraan “Refswestkust” en “SVDVW”. Bedankt trainer voor de wekelijkse inzet!
de 8 wekelijkse trainers4 modellen op de catwalk samen met de presentatorWat is nu eigenlijk de bedoeling van deze trainingsoutfit?
1/ Te dragen om toe te komen en na het douchen op de wekelijkse training. (niet voor de training zelf)
2/ Te dragen op de fysieke testen
3/ Te dragen als opwarming voor uw wedstrijd
4/ Te dragen op op alle sportieve gebeurtenissen binnen onze Vriendenkring (voetbaltornooi, eindeseizoen, …)
We hopen dat iedereen de nodige discipline oplegt aan zichzelf en we voorlopig nog niet moeten overgaan naar een “boetesysteem”. Alhoewel voor ons jaarlijks etentje zou dat al vlug een aperitiefje en Irish Cofee meer kunnen betekenen…
WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Peter Rensen Diksmuide