Zoals elk jaar de gewoonte is, promoveren 1, 2 of 3 scheidsrechters per seizoen naar nationale. Dit jaar waren er twee gelukkigen. Het is al een goeie week geleden op de zitting directiecommissie PSC beslist, en overal waar we dit weekend kwamen hoorden we het al in de wandelgangen. Dit jaar promeren de Heren Jens Vansteelandt en Frederik Schacht naar 4e nationale. Met vier scheidsrechters waren ze aan de eindrace begonnen, maar zoals in elke competitie zijn er “winnaars” en “verliezers”. De heren Jan Boterberg en Pieter Vanmassenhove vielen op het einde nipt uit de boot en dienen nog een zeker een jaartje wachten. Maar iedereen weet dat wie dit jaar er niet bij is, volgend jaar heel mooie wedstrijden krijgt en een dan een heel goeie kans maakt op de verdiende promotie.
Zoals gezegd promoveren dit seizoen de heren Jens Vansteelandt en Frederik Schacht. Jens is ondervoorzitter van vriendenkring Gistel en afkomstig uit Ichtegem. Met zijn 22 jaar is hij de jongste van de twee gelukkigen.
Frederik woont in Zonnebeke en is in februari pas 27 jaar geworden. Naast zijn promotie wordt hij dit jaar ook voor het eerst een gelukkige vader. Binnen de Vriendenkring van Menen is Frederik secretaris.
Namens Refswestkust sturen we binnenkort aan beide gepromoveerden onze felicitaties en wensen we hen heen veel plezier en geluk bij de nieuwe uitdaging: scheidsrechter in nationale.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Evlien Senesael Alveringem